Internationale Dromenconferentie

Internationale Dromenconferentie in Nederland

Van 24-28 juni houdt de International Association for the Study of Dreams (IASD) haar grote jaarlijkse dromenconferentie in Nederland. Het is een veelzijdig en aantrekkelijk evenement voor iedereen met belangstelling voor dromen.  Vijf dagen lang zijn er panels, symposia, lezingen en workshops over dromen te volgen.

De schrijvers van dit blog, ITIP collega’s Nanske Kuiken en Mirjam Tirion, zijn mede- organisatoren en zullen op zondag een workshop geven met als titel ‘A staircase to heaven’ . De workshop gaat over verschillende typen dromen en hoe het licht meer of minder doordringt in de droom. Het lijkt ons héél erg leuk jullie daar te ontmoeten! In een volgende blog meer over onze workshop ‘A Staircase to Heaven’.

Hier vind je Het programma in één oogopslag (download  PDF) en informatie over De Keynote – en uitgenodigde sprekers (engelstalige pagina).

Ook de boekwinkel annex leeshoek tijdens de conferentie is het vermelden waard. Anders dan in een doorsnee boekhandel zul je hier – onder leiding van Mirjam Tirion en Maarten van Rootselaar – vele inspirerende boeken over dromen en verwante onderwerpen kunnen vinden.

Het ITIP werkt samen met De Vereniging voor de Studie van Dromen, die gastvrouw en mede-organisator is van deze conferentie in Nederland. Meer lezen kan dan ook op de site van de VSD:

Wie is de International Association for the Study of Dreams?

Impressie van de conferentie

De locatie: Conferentiecentrum Rolduc

De inspiratie: het begint met een droom

CE: erkende permanente educatie American Psychological Association (APA) (Erkende nascholing voor een aantal Nederlandse beroepsgroepen)

Deelnemen? 
FINAL-MASTHEAD-APPROVED-EN-OCTOBER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *