Wie zijn wij

Al meer dan 30 jaar werken we bij ITIP met dromen en zien we wat een grote waarde ze hebben voor het dagelijks leven. We gebruiken dromen bij het begeleiden van mensen met levensvragen.

We werken met dromen in onze opleidingen en trajecten, geven droomgroepen voor beginnende en gevorderde liefhebbers van dromen en hebben een Dromenopleiding voor coaches, trainers en therapeuten.

ITIP School voor leven en werk

Het ITIP is een opleidingsinstituut voor iedereen die voluit wil leven. We brengen je in contact met wat je werkelijk drijft. Je ontwikkelt zelfkennis, daadkracht en vertrouwen om keuzes te maken die aansluiten bij wie je ten diepste bent.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze activiteiten rond dromen of over onze opleidingen, neem dan een kijkje op www.itip.nl of neem contact op met Nanske Kuiken nanske@itip.nl.

“Bas Klinkhamer kan als de beste dromen uitleggen.”

Anita Witzier

Contact

Email

info@itip.nl

Telefoon

0575 – 510 850

Postadres

ITIP
Marspoortstraat 16
Zutphen

Laat je dromen klinken

Dreamteam

Het ITIP Dreamteam is een onderdeel van ITIP School voor leven en werk en bestaat uit Bas Klinkhamer, Nanske Kuiken, Esther van Nieuwburg, Mariëlle Borst, Anita van der Kooi, Olivia Somer, Mayke Mars en Hilde Kroes.

Vanuit een gezamenlijke passie voor dromen als prachtige bron van hulp en inspiratie, delen wij op dromenuitleg.nl onze expertise via een aanbod aan blogs, boeken, opleidingen én persoonlijke reacties op dromen van lezers.

Bas Klinkhamer
Nanske Kuiken
Anita van der Kooi
Mariëlle Borst
Esther van Nieuwburg
Olivia Somer
Hilde Kroes
Mayke Mars