aanbod

Dromengroepen

Op deze avonden onderzoeken we op verschillende manieren de dromen. Iedere avond zal in het teken staan van een aspect uit de droomwereld, o.a.: de opbouw van een droom, archetypische symbolen in dromen, het energetisch veld in dromen. Ook is het mogelijk zelf onderwerpen aan te brengen. Maar het belangrijkste wordt het persoonlijke droomwerk.

Informatie

Leiden
3 avonden o.l.v. Marielle Borst
Utrecht
3 avonden o.l.v. Ilse van der Jagt
van 19.15 – 21.45 uur

lezingen & workshops

Gratis e-book

Ontdek wat je kan leren van je dromen door het e-book ‘ De 5 meest voorkomende droomthema’s inclusief tips’ te downloaden.

Gratis

Beroemde dromen, Vincent van Gogh

Dromen & Nachtmerries online cursus

Dé online cursus bij het boek.

Begrijp wat dromen je te vertellen hebben en hoe je dromen in het dagelijks leven kunt gebruiken. Deze cursus leert je hoe je belangrijke inzichten, energie, troost en ontdekkingen uit je dromen kunt halen.

Binnenkort beschikbaar!

Dromenboeken

Het ITIP heeft meerdere boeken uitgegeven over dromen. 

Onder andere:

Dromen & Nachtmerries – een concreet naslagwerk voor op je nachtkastje om direct je dromen te duiden.
In ‘De Nachtelijke reis’ van Bas Klinkhamer laat zien hoe dromen je meevoeren op een reis door de nacht langs verschillende dimensies van je bewustzijn.

Ben je geïnteresseerd in onze uitgaven? Klik op de link: dan kom je in onze webshop.

Vanaf €15,99

ITIP & Dromen

Bij het ITIP werken we al ruim 30 jaar veel met dromen en zien we wat een grote waarde ze hebben voor het dagelijks leven. We gebruiken dromen bij het begeleiden van mensen met levensvragen. Die zoeken naar verdieping en inspiratie. 

 

Jaarlijks doen er meer dan 550 mensen mee aan onze opleidingen. Daarin zijn dromen een vast onderdeel van ons programma. Daarnaast geven we webinars, themadagen en droomgroepen voor beginnende en gevorderde liefhebbers van dromen. Voor mensen die professioneel met onze methode aan de slag willen hebben we onze Dromenopleiding.

30+ jaar ervaring

Autoriteit op Dromen gebied

Jaarlijkse Dromenopleiding

CRKBO & NRTO keurmerk